De praktijk

In de praktijk bevinden zich twee behandelkamers, waar door 1 tandarts, 1 tandartsassistent en 1 baliemedewerkster tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

U de best mogelijk mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie die wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij wij veel aandacht besteden aan de communicatie met u. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Vooruitdenken bij zorgverlening, echt goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit. Mondhygiëne heeft een hoge prioriteit. Een restauratie in een ongezonde mond is zinloos. De basis moet goed zijn! Wij beginnen altijd met een inventarisatie van de algehele mondgezondheid alvorens vervolgstappen te ondernemen.

De tandarts is hoog opgeleid en heeft jarenlange ervaring. Vrijwel alle tandheelkundige specialismen zijn vertegenwoordigd.

De praktijk biedt volledige mondzorg. Alle behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen, kronen, facings, vullingen en andere deelgebieden zijn geïntegreerd met elkaar. Uitgebreide informatie over behandelingen.

Preventie:

Voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit. Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen tijdens de uitleg. We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.

 • Even voorstellen..

  In 2009 is Tanya Ntanti een tandartspraktijk gestart met de intentie haar patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden. Verder lezen..
 • Adresgegevens

  Tandartsenpraktijk De Tandenfee
  Noordkade 12a
  2741 ET  Waddinxveen

 • Openingstijden

  Maandag:10.00 - 18.00 uur
  Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
  Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
  Donderdag:10.00 - 18.00 uur
  Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
  Zaterdag:10.00 - 14.00 uur
   
  Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met onze spoedpraktijk. Heeft u acute kiespijn? Dan kunt u ook gebruik maken van onze spoeddienst. Een pijnbehandeling kan contant of met de bankpas betaald worden en kost maximaal €150,- per behandeling.