Tanden bleken

Bleken, een commerciële behandeling voor fotomodellen? Waarom denken veel Nederlanders dat witte tanden alleen voorbehouden zijn aan de modellen in de glossy bladen? Wittere tanden is iets wat veel mensen willen, maar door twijfels, en misschien ook schaamte, laten zij zich weerhouden om dit aan hun tandarts te vragen. Wij begrijpen dat een gezond en functioneel gebit zeer belangrijk is, maar met mooie tanden en kiezen zult u uw gebit beter waarderen en het helpt u te motiveren om het gezond te houden. Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan uw gebit.

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor bleken. Met bleken is juist doordat de originele structuur en vorm van je tanden behouden blijft, vaak een heel natuurlijk resultaat te bereiken.

Over het algemeen kunt u zelf de tanden thuis bleken of indien u snel resultaat wilt kan het ook in de tandartsstoel gedaan worden. Thuis bleken wordt met behulp van een bleeklepel gedaan om de tanden witter te maken. De op maat gemaakte bleeklepel is verkrijgbaar bij uw tandarts.

 • Introducing

  n 2009 Tanya Ntanti started a dental practice with the intention to offer her patients the best dental care. Read more..
 • Address details

  Tandartspraktijk De Tandenfee
  Mozartlaan 46B
  2742BN, Waddinxveen
 • Contact details

 • Opening Hours

  Monday:10.00 - 14.00
  Tuesday:10.00 - 14.00
  Thursday:10.00 - 14.00
  Saturday:10.00 - 14.00
   
  Outside these opening hours, you can contact our emergency practice.